Viešosios įstaigos Joniškio ligoninės administracija ieško (prioritetą skirtume šiais metais baigusiam gydytojui)  gydytojų anesteziologų reanimatologų, kuris įsidarbintų  ligoninėje, pagrindinėse pareigose, 1,5 etato krūviu.  Joniškio rajono savivaldybė skirtų įsikūrimo lėšas (po 3-5 tūkstančius kasmet), 3 metus iš eilės, jei gydytojas dirbtų Joniškio ligoninėje. Ligoninė sutiktų mokėti už buto nuomą ir kt. Pagal ligoninėje patvirtintą darbo apmokėjimo tvarką, atvykstančių gydytojų anesteziologų reanimatologų darbo užmokestis yra vienas didžiausių.

3-4 kurso rezidentai irgi nuoširdžiai kviečiami dirbti budėjimuose tiek darbo (jei tai netrukdo rezidentūros studijoms), švenčių, savaitgalio dienomis. Atvykę rezidentai turėtų visas galimybes savo kompetencijas realizuoti, nes tiek Operacinės, reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrius, tiek pati ligoninė yra aprūpinta modernia medicinine įranga.

Darbo metu, ligoninėje joks rezidentas nepajus diskriminacinio pobūdžio situacijų, nes mūsų gydytojų kolektyvas yra nedidelis, bet darnus, sutelktas į vieną tikslą – kaip geriau ir kvalifikuočiaus suteikti asmens sveikatos priežiūros paslaugas pacientams. Į darbo užmokestį bus įskaičiuotos  transporto išlaidos ir kt. Rezidentus kuruos skyriaus vedėja Violeta Borutienė.

Nuoširdžiai kviečiame jaunus 3-4 kurso anesteziologijos reanimatologijos specialybės gydytojas rezidentus atvykti dirbti į VšĮ Joniškio ligoninės Operacinės reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyrių budėjimuose, o 1-2 kurso rezidentus (medicinos gydytojus) atvykti dirbti į Joniškio ligoninės Priėmimo – skubiosios pagalbos skyrių.