Europos anesteziologų draugija (ESA) maloniai praneša, kad prasidėjo registracija į Teach the Teacher (TTT) kursą 2019/2020 metais.

TTT kursą sudaro du moduliai po 1 savaitę, surengiami per pusę metų. Didžiausias galimas dalyvių skaičius – 20.

  • Pirmasis moduls vyks Kretoje, Graikijoje nuo pirmadienio, spalio 28-osios dienos iki penktadienio, lapkričio 1-osisos dienos. Modulio metu bus nagrinėjami kursų rengimo, prezentacijų ir pranešimų ruošimo pagrindai taip pat informacija apie atgalinio ryšio teikimą bei priėmimą ir įvertinimo aspektai.
  • Antrojo modulio metu bus pateikiama išsamesnė informacija apie tai, kaip organizuoti kursus ir susitikimus. II dalis vyks Belgrade, Serbijoje, nuo pirmadienio, kovo 30-osios dienos iki penktadienio, balandžio 3-osios dienos, 2020.

Kiekviena nacionalinė draugija turi teisę nominuoti iki 4 potencialių TTT kurso dalyvių draugijos narių, kurie taip pat yra ir tikrieji ESA nariai. Dalyviai neturėtų būti vyresni nei 40 metų amžiaus. Svarbu, kad kandidatai galėtų dalyvauti kurse abiejų modulių metu.

ESA pasirūpins kursu, apgyvendinimu 5 paroms bei maitinimu, tačiau kelionės kaštais rūpinasi patys kurso dalyviai.

Norinčius ir galinčius dalyvauti kurse LARD narius, kviečiame užpildytą paraiškos formą siųsti el. paštu info@anest-rean.lt iki gegužės 31 dienos. Atrinktieji 4 kandidatai bus informuoti asmeniškai el. paštu.

Paraiškos formą galima atsisiųsti čia: http://www.esahq.org/education/teach-the-teacher-course/application

Daugiau informacijos: www.esahq.org/TtT